Direct naar inhoud

Archief Publicaties ACTIAM Fondsen 2016

Archief 2016 | ACTIAM Beleggingsfondsen

Op deze pagina vindt u het archief van de publicaties over de ACTIAM Beleggingsfondsen. De meest recente informatie staat op de pagina Publicaties ACTIAM Fondsen.
Een exemplaar van één of meer van de hieronder te downloaden documenten kan gratis worden opgevraagd.

8-12-2016 | Wijziging voorwaarden

Met ingang van 8 december 2016 wijzigen de voorwaarden van ACTIAM Beleggingsfondsen N.V. Vanaf die datum staat de beheerder, ACTIAM N.V., toe dat ook buiten Euronext Amsterdam om gehandeld kan worden in de Subfondsen. Dit geldt voor orders die door beleggingsondernemingen plaatsvinden via zogeheten beleggersgiro’s, waarbij de beleggersgiro vervolgens zorgdraagt voor het aanhouden van onderliggende posities in de Subfondsen.
Meer informatie hierover staat in toelichting (pdf) en het addendum.

1-08-2016 | Wijziging op- en afslagen

Per 1 september 2016 wijzigen de op- en afslagen van ACTIAM Verantwoord Index Aandelenfonds Europa, ACTIAM Verantwoord Index Aandelenfonds Noord-Amerika, ACTIAM Verantwoord Index Aandelenfonds Pacific en ACTIAM Verantwoord Index Aandelenfonds Wereld, subfondsen van ACTIAM Beleggingsfondsen N.V.
Meer informatie hierover staat in de toelichting (pdf) en het addendum.

17-05-2016 | Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Op 17 mei 2016 is een oproepingsadvertentie voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 4 juli 2016 gepubliceerd. Zie hiervoor de advertentie (pdf).