Direct naar inhoud

Wijziging voorwaarden ACTIAM Duurzame Mixfondsen

Fondspublicatie | ACTIAM Beleggingsfondsen II

De beheerder maakt hierbij het voornemen bekend de voorwaarden van ACTIAM Beleggingsfondsen II per 30 april 2021 en 18 mei 2021 te wijzigen. De wijzigingen zien op de subfondsen ACTIAM Duurzaam Mixfonds Defensief, ACTIAM Duurzaam Mixfonds Neutraal en ACTIAM Duurzaam Mixfonds Offensief.

De op 30 april 2021 voorgenomen wijzigingen betreffen enerzijds een aanpassing van de wijze waarop wordt belegd in de categorie ‘kortlopende obligaties’ en anderzijds een aanpassing van het beleggingsbeleid met het oog op het beschermen van de fiscale status van de onderliggende beleggingsinstellingen. De op 18 mei 2021 voorgenomen wijzigingen betreffen aanpassingen op het niveau van de onderliggende beleggingsinstellingen van de subfondsen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de Toelichting (pdf) en het Addendum (pdf). Daarnaast verwijzen wij u voor wat betreft de aanpassingen op het niveau van de onderliggende beleggingsinstellingen naar de concept prospectussen ACTIAM Beleggingsfondsen I (pdf) en ACTIAM Duurzaam Euro Obligatiefonds (pdf).